Asociaţia Nevăzătorilor din România, Filiala Judeţeană Piatra Neamţ a găzduit, în perioada 23-25 septembrie 2010, Ediţia I a Concursului Naţional de Frumuseţe „Miss Pietricica”.

Cele cincisprezece concurente înscrise la concurs sunt câştigătoarele fazelor judeţene ale Concursului de Miss, desfăşurate în cadrul fiecărei filiale participante, şi anume:

Vaida Corina Elena (Filiala Alba-Hunedoara)

Zaharia Andreea Loredana (Filiala Argeş)

Vlad Cristina Florina (Bacău)

Puşcaş Rafaela Lăcrămioara (Filiala Bihor-Sălaj)

Mangâr Ioana Beatrice (Filiala Botoşani)

Adam Cosmina Maria (Filiala Braşov)

Oană Nicoleta (Filiala Brăila)

Cocoş Crina (Filiala Constanţa)

Cimbală Mihaela (Harghita-Covasna)

Solyom Iutka Kinga (Filiala Mureş)

Racariu Lăcărămioara (Filiala Neamţ)

Tomşa Mariana (Filiala Satu-Mare)

Motoiu Elena (Filiala Sibiu)

Popa Finica (Filiala Suceava)

Filiala de la Iaşi a fost reprezentată de Ichim Teodora, Miss Filiala Iaşi a Asociaţiei Nevăzătorilor; iubeşte culoarea roşie, nu se dezice de regiunea din care provine şi este mare amatoare de sărmăluţe şi, nu în ultimul rând, consideră că mama este modelul de urmat în viaţă.

Juriul concursului a fost alcătuit din Radu Sergiu Ruba (Preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor din România), Ana Hompot (Preşedinta Comisiei Naţionale de Femei a Asociaţiei Nevăzătorilor din România), Mihaela Ignatovici-Lazăr (Secretar General, Consiliul Judeţean Neamţ), Ana Şuteu (Şef Serviciu Protecţie Socială din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Neamţ) şi Mihăiţă Albu (Director profesor la Liceul de Artă „Victor Brauner”, Piatra-Neamţ).

Această prezentare necesită JavaScript.

 Probele de concurs au constat în: prezentarea unei ţinute de seară prin defilare într-un spaţiu prestabilit (nevăzătoarele având posibilitatea de a fi însoţite în parcurgerea traseului), autoprezentare verbală (cu referire la calităţile şi defectele personale), a răspunde la o întrebare adresată de către unul din membrii juriului şi ultima probă, dansul modern.

Concursul a fost câştigat de Cocoş Crina, reprezentanta Filialei din Constanţa. Felicitări câştigătoarei, dar şi tuturor participantelor!

Reclame